marți, 1 octombrie 2013

untitled.rlk

   Cand incepe o relatie? Cand se termina o relatie? Sunt intrebari pe care eu una mi le pun. Tot mai des in ultima vreme. Sa vedem..
   Cand incepe o relatie? O relatie incepe in momentul in care doi oameni se plac si decid sa isi acorde o sansa de a se descoperi. Sau poate intr-un moment de nebunie cand se vad si fara prea multe cuvinte decid complice ca nu mai pot trai decat impreuna. Din start pentru a avea o relatie e nevoie de doi. E nevoie de pasiuni comune, e nevoie de liniste, de compatibilitate, de dorinta, de renuntari fara regrete la unele lucruri, pentru a fi acolo in DOI. Pentru a exista relatia e nevoie de prezenta amandorura, in egala masura si cu egala dorinta in cuplu. Si ca sa fie totul extrem de clar.. e nevoie doar sa iti doresti sa fii acolo fara sa mai ai nevoie primordiala de altceva.
 
 Cand se termina o relatie? Ei bine, nu se termina atunci cand trantesti usa si pleci sau cand inchizi usa si pleci. Se termina atunci cand nu mai esti fericit. Dupa nenumarate experiente am invatat ca o relatie s-a dus atunci cand prezenta celuilalt nu mai scoate la iveala ce e mai bun din tine, cand e tensiune, cand nu te mai simti tu, veritabil, fara masti sau ocolisuri. In momentul in care ceva te nefericeste atat de tare incat te indepartezi, relatia s-a incheiat pentru tine. Poate continua inca o luna, un an sau o viata. Dar cand inima ta nu mai e complet acolo, asculta-ti intuitia si recunoaste ca s-a terminat. Nu o face insa inainte de a da atatea sanse cate crezi ca merita. Clar trebuie sa vorbesti cu celalalt, sa incercati impreuna sa reparati ce impreuna ati construit. Insa cand nu mai e nimic de facut si simti asta din tot sufletul, nu te opune.
   Viata e frumoasa..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu